Despre noi

Societatea noastra nu este un simplu magazin online.

 Suntem o companie ce activeaza in domeniul instalatiilor electrice din 2006.
Firma noastra detine un depozit pentru stocare intensiva, avem capacitate de stocare in permanenta de minim 400 paleti, asta insemnan minim 10 000 produse electrice in permanenta aflate pe stoc. 

Domeniu de activitate al societatii este reprezentat achizitia de stocuri mari de materiale electrice provenite de la lichidari firme sau lichidari de stocuri. 
Produsele comercializate de societatea noastra vin in intampinarea cerintelor pietei cu preturi UNICE si garantat cu mult reduse fata de pretul general al pietei. Noi comercializam produse in regim de "capat raft" si nu garantam continuitatea unui produs. Odata epuizat stocul acesta se poate reimprospata numai daca se regaseste in alte stocuri achiztionate la pachet de la alte companii. 

Asiguram cu brio cel mai mic pret de piata, de multe ori pret cu mult diminuat fata de costul de productie, dar nu putem garanta continuitatea unei game.

Portofoliul clientilor nostri cuprinde companii din diverse domenii de activitate, dar mai ales societati de constructii, instalatii electrice si amenajari interioare. 

Marcile de renume national si international, diversitatea si calitatea produselor comercializate si nu in ultimul rand nivelul preturilor sunt atuuri care ne definesc si coordoneaza activitatea.

 Echipa   urmareste in permanenta satisfacerea nevoilor clientilor prin:

  •          diversificarea gamei de produse capabile sa satisfaca orice cerinta in domeniul  instalatiilor electrice, de tip industrial sau casnic, traditional sau modern;
  •          calitatea produselor promovate;
  •          consultanta tehnica specializata;
  •          asigurarea transportului marfurilor catre client sau la orice punct de lucru specificat  de acesta;
  •          implicarea progresiva prin suport tehnic in cadrul tuturor proiectelor acestora;
  •          acordarea de garantii pentru produsele care prezinta disfunctionalitati din fabricatie.
  •          pozele produselor sunt cu titlu informativ
  •          nu in ultimul rand, preturile oferite de firma noastra sunt UNICE, garantat mult mai mici decat pretul de piata, aceasta grantie vine din faptul ca noi comercializam numai "capat de stoc, lichidare produs".